Financieel Gezond

GoeieBuurt Financieel Gezond helpt bij financiële problemen en geldzaken. Wil je met iemand je financiële zaken eens op een rijtje zetten? Heb je plotseling financiële problemen bijvoorbeeld een schuld doordat je een rekening niet of te laat hebt betaald? Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? En woon je in de Korrewegwijk? Neem dan eens contact met ons op.

Financieel Gezond kan je verder helpen. We helpen je je financiële zaken op orde te krijgen; we hebben hiertoe verschillende mogelijkheden. We kunnen je ook ondersteunen bij het contact opnemen met andere organisaties. We doen dat snel; zonder formulieren, moeilijke vragen, dossiers en (voor)oordelen. Je blijft wel zelf verantwoordelijk; we nemen je problemen niet over, maar gaan naast je staan.
Financiële problemen brengen veel onrust en nemen veel van je tijd en energie in beslag. Je komt niet meer aan andere zaken toe en het belemmert je in de rest van je leven. Wanneer er weer orde op zaken is gesteld kun je weer stappen zetten.

Contact
Bel of app met onze coördinator Sebastiaan: 06-11496995
Mailen kan ook: financieelgezond@goeiebuurt.nl

Financieel Gezond is onderdeel van GoeieBuurt, de bewonerscoöperatie in de Korrewegwijk en De Hoogte. We hebben korte lijnen met de andere projecten van GoeieBuurt, bijvoorbeeld WijkWerkZaken. Ook hebben we contact met veel organisaties in de wijk en de rest van de stad.