Informatie

Wil jij een handje helpen met het zwerfvuilteam?
Dit kan op maandagochtend, dinsdagavond en/of vrijdagochtend.

Of zou jij iets anders willen doen voor je buurt?
Neem contact op met Jart Hoekstra:
E J.Hoekstra@werkpro.nl
T 06 11 23 90 07

De Buurtconciërge

“We krijgen vaak te horen van buren dat het zo opvalt dat wij zo’n schone wijk hebben”, zegt Jart Hoekstra, buurtconciërge van de Korrewegwijk en De Hoogte.

Jart zegt dat ze begonnen zijn met twee mensen en nu heeft het zwerfvuilteam meer dan twintig deelnemers. “Hartstikke mooi! zegt Jart. Ze breiden het aantal zwerfvuilwandelingen nu ook uit. Eerst liepen ze op maandagochtend en vrijdagochtend, daar komt nu de dinsdagavond bij. De Albert Heijn aan het Floresplein zorgt voor koffie, fruit, broodjes en soep.

Jart is de Buurtconciërge van onze wijk. Als Buurtconciërge werkt hij vanuit het GroenHuis en zorgt dat de wijk schoon, mooi en groen blijft. Naast het zwerfvuilteam signaleert hij bij-plaatsingen bij afvalcontainers en gaat in gesprek met omwonenden hoe dit samen voorkomen kan worden. Ook beheert de elektrische wijkbakfiets van het GroenHuis welke je als bewoner kan lenen om bijvoorbeeld grofvuil we te brengen. We zijn nog op zoek naar een chauffeur die Jart kan helpen met het ophalen van grofvuil met de buurtbus!

Heb je een vraag over het schoonhouden van je straat, wil je meehelpen de wijk schoon, mooi en groen te houden, ben je creatief of technisch en wil je graag aan de slag?

Neem dan contact op met onze Buurtconciërge Jart via 06 112 39 007 of mail naar J.Hoekstra@werkpro.nl

Foto: Kees van de Veen