Doe mee!

Elke bewoner van de Korrewegwijk en De Hoogte kan zich aanmelden om GoeieBuur te worden, hier zijn geen kosten aan verbonden. Als je betrokken bent als buur word je op de hoogte gehouden wat er speelt in de wijk. Ook kan je mee beslissen over de invulling die GoeieBuurt aan de projecten en activiteiten geeft. Je hebt als bewoner invloed op je eigen omgeving! Ook zijn eigen initiatieven en ideeën zeer welkom en samen kijken we naar de mogelijkheden. Het deelnemen aan activiteiten kan overigens ook zonder je aan te sluiten.

GoeieBuur worden gaat heel eenvoudig. Je kan een e-mailbericht sturen naar info@goeiebuurt.nl of kan je contactgegevens achterlaten op deze website.

Wat zijn de voordelen om GoeieBuur te worden?

Hiermee geven we de coöperatie ‘body’ om sterker te staan bij besluiten en ideeën die bewoners hebben. Daarnaast vergroot je je eigen netwerk, leer je je buren kennen, heb je inspraak over je eigen straat/wijk, kan je activiteiten oppakken en ben je heel waardevol voor je buurt.

Wil je graag actiever betrokken zijn?

Naast het ondersteunen van de activiteiten die al in de wijk gebeuren zijn we zelf ook druk. Binnen onze organisatie kunnen we daarom nog wel wat versterking gebruiken. We hebben vier thema’s binnen GoeieBuurt gecreëerd waarbij je kan aansluiten: communicatie, duurzaamheid, kunst en cultuur en wijkvernieuwing.

Samen met andere initiatieven in de wijk zoals Het Pand, Het Floreshuis, Mooie Wijken, het GroenHuis en de gemeente Groningen werken we nauw samen om de wijk nog leuker, mooier en aantrekkelijker te maken.