Informatie

Ervaar jij ook hinder van Laag Frequent Geluid? Of heb jij ideeën hoe hiermee om te gaan? Stuur een mailtje naar lydiahendriks@live

Oproep aan bewoners die last hebben van Laag Frequent Geluid: meld je!

Beste mensen,


Mijn naam is Lydia Hendriks en sinds april vorig jaar (2022) heb ik last van een laag bromgeluid in mijn huis (alsof er een eind verderop een auto stationair staat te draaien). Het gaat continue door, dag & nacht en levert hoofdpijn en slaapgebrek op. Dit blijkt Laag Frequent Geluid te heten en maar een klein percentage van de mensen neemt het waar. (zie ook website Stichting LFG, en RIVM).

Tot nu toe kan ik niet ontdekken waar het vandaan komt. Het is er sinds de verbouwing door de Huismeesters bij ons in de Padangstraat waarbij er extra veel elektrische apparatuur in de huizen is gekomen. Maar het zou bijvoorbeeld ook van een warmtepomp o.i.d. in de omgeving kunnen komen.

Mijn vraag is:
Zijn er meer mensen in de buurt die hier last van hebben? Misschien kunnen we samen iets doen; ontdekken wat ‘de brom’ veroorzaakt; eventueel actie ondernemen.
Dit kost me mijn gezondheid en humeur terwijl ik vóór die tijd zo tevreden was op deze plek!
Je kan een mail sturen naar lydiahendriks@live

Ik hoop op reacties en medestanders!