De Korremarkt

Elke woensdag vind je voor de Sionskerk de ‘Korremarkt’; de enige echte wijkmarkt van de Korrewegwijk. De markt is ontstaan als initiatief van bewoners die samen met de gemeente aan de slag zijn gegaan om de markt te verwezenlijken.  

Nu, bijna drie jaar verder, vind je op dit kleine maar fijne marktje een groenteman, een kaasboer, een viskraam en de Buurtkraam. De Buurtkraam was een wens van bewoners, om de markt echt van en vóór de wijk te laten zijn en blijven. 

De Buurtkraam kan elke week door één of meerdere bewoners voor een 15 euro gehuurd worden om eigen producten, diensten of spullen aan te bieden. Met de Stadjerspas krijg je korting op de huur. Tweedehands spulletjes, honing uit de Bankastraat, LP’s, zelfgemaakte soep, kleding of houtsnijwerk, dit is nog maar kleine greep uit het aanbod van bewoners bij de Buurtkraam.  

Wil jij ook in de Buurtkraam staan of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar korremarkt@gmail.com. Op de Facebookpagina van de Korremarkt vind je elke week een update over de kramen, de weekaanbiedingen en de bezetting van de Buurtkraam.