Buren voor buren

Als buren ben je er voor elkaar. Met GoeieBuurt zorgen we dat we dit zoveel mogelijk kunnen (blijven) doen. Persoonlijk contact is de basis van wat we doen. We hebben een groot netwerk van buren die elkaar kunnen en willen helpen. Mensen met een hulpvraag, een behoefte, wens of idee kunnen altijd bij GoeieBuurt terecht. Wij zorgen dat je met jouw vraag op de juiste plaats of bij de juiste persoon komt. 

Waarvoor kan je bij ons terecht? Van een hulpvraag waar je tegenaan loopt tot aan een idee voor de wijk; als buren proberen we jou zo goed mogelijk verder te helpen. Je kunt het ons laten weten door het formulier hiernaast in te vullen.
Om zo goed mogelijk gehoor te geven aan de behoefte in de wijk, werken we samen met verschillende wijkorganisaties én organisaties als “Heel Groningen Helpt”. Waar het om gaat, is dat we jouw vraag/suggestie proberen te ondersteunen. 

Een onderdeel van GoeieBuurt is ons U en de Buurt team. Dit team gaat langs de deuren in de wijk om in gesprek te komen met bewoners. Vragen als ‘wat er leeft in de straat’ en ‘waar is behoefte aan’, maar ook ‘is er overlast en van welke aard’. Samen kijken we wat er nodig is en hoe we dit met elkaar kunnen oppakken.

Heb je een leuk idee om met ons delen, laat het ons weten via het contactformulier!