Informatie

Maak kennis met Lily Lanser: onze nieuwe teamleider!

Vanaf 1 april is Lily Lanser gestart als teamleider bij GoeieBuurt, waarbij ze het stokje overneemt van Kris Holwerda, die per 1 juni afscheid neemt van GoeieBuurt. Na 8 jaar bij GoeieBuurt te hebben gewerkt voelt Kris dat het tijd is voor een nieuw avontuur. 

Met 25 jaar aan diverse werkervaring in het sociale domein, onderwijs en de cultuursector, brengt Lily Lanser veel kennis en ervaring met zich mee. Ze heeft ervaring in het leiden van teams, het opzetten van participatieprojecten en fondsenwerving. Sinds 2010 woont ze in de Indische Buurt. In de afgelopen vier jaar was ze betrokken als coördinator van kinderzomeractiviteiten, raamexposities en heeft ze gewerkt voor het Floreshuis. In mei 2023 begon Lily als projectcoördinator van GoeieBuurt Gezinnen, Financieel Gezond en het Wijkfonds. Per 1 april is ze nu ook teamleider van GoeieBuurt en krijgt ze daarmee ook de verantwoordelijkheid over het U in de Buurt team, de Huiskamer en het onderhouden van contacten met de gemeente en samenwerkingspartners in de wijk. De komende weken gaat Kris haar inwerken waarna hij eind mei volledig het stokje aan haar overdraagt.

Lily Lanser zegt: “Mijn motivatie om voor GoeieBuurt te werken komt voort uit het feit dat er fijne en betrokken collega’s zijn die allemaal streven naar een wereld die saamhoriger, groener, veiliger en gezelliger is. De missie waarbij we als wijkbewoners ernaar streven om de Korrewegwijk en De Hoogte tot een plek te maken waar mensen op een positieve manier naar elkaar omkijken, gezellige bijeenkomsten in de straat organiseren en elkaar helpen, spreekt mij enorm aan. Als klein meisje organiseerde ik al spelletjes en voetbalwedstrijden in mijn straat, en maakte ik theatervoorstellingen voor de buren en gaf ik concertjes met mijn buurmeisje op de dwarsfluit en ik op mijn saxofoon. Deze passie voor reuring brengen, nieuwe ontmoetingen creëren en altijd willen blijven leren zijn voor mij belangrijke drijfveren die goed aansluiten bij mijn werk voor GoeieBuurt.”

Wil je contact met Lily? Dan kan je haar bereiken op lily@goeiebuurt.nl