Informatie

 

Vacature: GoeieBuurt zoekt algemeen bestuurslid (onbezoldigd)

Ben jij betrokken bij de buurt? Ben je geïnteresseerd in wijkontwikkeling? En zou je hier een steentje aan bij willen dragen? Dan zoeken we jou!

“Een goeie buur is beter dan een verre vriend”.
Wij zijn GoeieBuurt, een coöperatie van actieve bewoners uit de Korrewegwijk en De Hoogte, opgericht in 2016.
Wij werken elke dag met veel plezier om onze wijken weer een beetje mooier te maken. Dat doen we door bewoners bij elkaar te brengen. Dat kan gaan om een goed gesprek, samen koken, maar ook elkaar helpen bij opvoeden en administratieve problemen. We werken met organisaties, de gemeente en bewoners aan meer groen in de wijk. We gaan langs de deuren, organiseren activiteiten en coördineren het Wijkfonds, waaruit bewoners geld krijgen om eigen projecten mogelijk te maken.

De dagelijkse leiding is in handen van de teamleider die zich, samen met 12 betaalde bewoners, dagelijks inzet voor de wijken. Het bestuur bestaat uit vier betrokken bestuursleden uit de wijk met ieder een eigen expertise. Het bestuur komt eens in de drie weken samen.

We zoeken naar een bewoner uit De Hoogte of de Korrewegwijk die kan ondersteunen bij algemene bestuurstaken zoals het vertegenwoordigen van de organisatie, het maken van beleid en bewaken van de financiën. Daarnaast verzorg je de agenda en de notulen van de besluiten en actiepunten. De werkzaamheden kosten gemiddeld 8 uur per maand. Bestuurlijke ervaring is een pré.

Ben je nieuwsgierig naar het bestuur en GoeieBuurt!? En wil je eens vrijblijvend kennismaken? Stuur een mail naar arno@goeiebuurt.nl of bel 06-26214823.