Even voorstellen!

Hallo Goeie Buren van de Johan de Wittstraat!

Wij, van het U & de Buurt team, vinden het leuk om jullie op deze wijze alvast even in het kort kennis te laten maken met wie wij zijn en wat u kunt verwachten in een gesprek met een aantal van ons.

Hopelijk tot gauw!

Ps: Heeft u uw strookje al ingevuld? (als u het leuk vindt met ons te spreken.) Dit kan tot 15 mei 2020 in de GoeiBuurt brievenbus vooraan in de Johan de Wittstraat bij de algemene tuin?

Monique

Svea

Hoi buren,

ik ben Svea en ik woon sinds 2,5 jaar in de Korrewegwijk. Ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen en onbekende plekken te ontdekken. Als de zon schijnt ben ik óf in een van de mooie parken van Groningen te vinden of zul je mij op mijn racefiets buiten de stad in de natuur zien.

Door het coronavirus staat het leven van veel mensen op de kop. Bij mij uit zich dit in het tijd overhebben voor het herpakken van hobby’s die in mijn alledaagse leven niet de aandacht van mij krijgen die ze nodig hebben: gitaar spelen, tuinieren en Frans leren.

Wij van U en de buurt willen graag weten hoe het op dit moment met jou is. In hoeverre is jouw leven veranderd door het coronavirus?Zijn er misschien problemen ontstaan waarbij je graag ondersteuning wilt hebben? Of heb je juist een goed idee over hoe we met z’n allen beter door deze tijd heen komen? Wij komen binnenkort bij je langs en dan horen we graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Ik kijk ernaar uit en hoop je gauw te zien!

Elias

Joost

Wendelien

Ronald

We hopen je binnenkort te spreken, online of op anderhalve meter afstand aan de deur 🙂

Laat je het ons weten? Dat kan door het papier in te vullen hoe je contact met ons wilt en deze in de GoeieBuurt brievenbus te doen in de gezamelijke tuin vooraan in de Johan de Wittstraat.

Tot gauw!

Groetjes het team van U & de Buurt