Communicatie

Om een goeie buurt te zijn is het belangrijk dat je met elkaar communiceert, zowel in het echt maar ook digitaal. Want er gebeurt van alles in de buurt, maar ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt? Wist je wel dat tegenover jou een oudere mevrouw woont die wel wat hulp kan gebruiken? Dat die man een paar huizen verderop heel mooi kan zingen of dat er ook een theatergroep is in de wijk? We maken de dingen die in de wijk gebeuren zichtbaar voor iedereen.  

Dit doen we op allerlei manieren. We verzorgen onder andere de website en sociale media van GoeieBuurt, we versturen de Buurtmail met wijknieuwtjes en geven de verhalen uit de wijk een gezicht.

Wil je iets bekend maken in de wijk? Heb je een vraag of heb je een mooi verhaal dat je wilt delen met je buren? We zijn altijd op zoek naar mensen met goede ideeën, mensen die leuke verhalen kunnen schrijven of foto’s kunnen maken of op een andere manier een bijdrage willen leveren. Laat het ons dan weten via het contactformulier. Wil je de Buurtmail ontvangen? Dat kan ook via het contactformulier! (Let op: geef je mail het onderwerp: buurtmail).